Palvelut
Konsultointi

- Liiketoiminnan prosessien kehittäminen pitkällä yrityselämän kokemuksella
- Johtoryhmä- ja hallitustyö
- Teknologian kehittäminen sekä kansainväliset teknologiasiirrot

Lue liisää osaamisestamme ja ota yhteyttä!

Yritysweb 299€/vuosi

Yrityksenne webbisivujen ylläpito Talarium:n nopeilla ja luotettavilla palvelimilla. Yritysweb-pakettimme sisältää www.yritys.fi /.com tms. domainin webbisivuillenne sekä sähköpostille, 200MB levytilaa sekä tietokannan ja CGI ohjelmien ajo-oikeudet webissä.

Intranet (Kysy tarjous!) - Katso DEMO

Talarium Intranet on web-palvelu 3-15 hengen tiimien työnteon tehostamiseen. Se soveltuu sekä pienille että isoille tiimeille, yrityksille ja muille organisaatioille. Sen ominaisuuksia ovat mm.:

- Ryhmäkalenteri
- Projektinsuunnittelu ja hallinta
- CRM Asiakaskontaktien hallinta
- Kellokortti ja ajankäytön seuranta
- Yhteisten tiedostojen hallinta
- Keskustelupalstat (sähköposti, chat ja foorumi)
- Muistiot
- Todo -tehtävälista
- 27 kieltä (mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, kiina, viro jne.)
- SSL ja salasanasuojattu käyttö

Ylläpidämme ohjelmistoa puolestanne, jolloin voitte keskittyä ydinliiketoimintanne tehostamiseen. Lisäksi teemme päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot ja hoidamme tietoturvan puolestanne.
Lisäpalvelut : käyttöönoton koulutus, räätälöinnit.

Extranet

Talarium Extranet on suunniteltu tehostamaan organisaationne ulkoista kommunikaatiota sidosrymiinne. Siinä missä Intranet-ratkaisumme kasvattaa sisäisen kommunikaation tehokkuutta, Talarium Extranet lisää toiminnanne suorituskykyä suhteessa ulkopuolisiin yhteistyötahoihinne, kuten asiakkaisiin, toimittajiin ja käyttämiinne asiantuntijoihin. Ottamalla käyttöön Extranet -ratkaisumme saatte Intranetin hyödyt käyttöön päästämättä ulkopuolisia käsiksi yrityksenne sisäiseen tietoon.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV.